EZ ERőS… LáTNI KELL, HOGYAN REAGáLT A CSAPATKAPITáNY POéNJáRA SCHäFER ANDRáS!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az Union Berlin középpályása nem hagyta szó nélkül Szoboszlai Dominik poénos megjegyzését.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzésen a magyarok győzelme 1.63, a döntetlen 3.50, a koszovóiak sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

Mint ismert, másfél év után volt újra válogatott a Törökország  ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen Schäfer András. Az Union Berlin futballistája – aki sokáig sérüléssel küszködött – ráadásul kis híján góllal tért vissza, de a mérkőzés ráadásában szerzett találatát videóbírós segítséggel végül les miatt érvénytelenítették.

Szoboszlai Dominik, a mieink csapatkapitánya az elvett találat kapcsán poénosan megjegyezte:

Ha a rehabja alatt nem kondizott volna annyit, most nem lógott volna be a válla”.

Több se kellett az amúgy nagy mókamester hírében álló Schäfer Andrásnak, aki a közösségi oldalán osztott meg magáról egy photoshoppal alaposan megmunkált képet arról, hogyan is fog kinézni, ha továbbra is ekkora hévvel veti bele magát a konditermi munkába.

Én, 2026-ban” – írta.

De félre a tréfával! Szoboszlainak annyiban mindenképpen igaza volt, hogy a 24 éves középpályás szemmel láthatóan igencsak kigyúrta magát, jó pár kiló izommal gyarapodott az utóbbi időben.

2024-03-23T19:26:31Z dg43tfdfdgfd