ELőKERüLT LISZTES KRISZTIáN!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Ismerős arc tűnt fel a Ferencváros által megosztott képeken a válogatott szünet alatt is a klubnál edzésben lévő labdarúgók köréből.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.63, a döntetlen 3.50, a vendégek sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

Utoljára február elején, az MTK ellen 5-1-re megnyert magyar bajnokin kapott 24 percet Lisztes Krisztián, azóta nem igen volt köztudott, hogy miért mellőzi Dejan Sztankovics vezetőedző a 18 esztendős támadót. Az Olympiacos elleni Konferencia-liga visszavágón hivatalosan még a kispadon ülhetett, azonban az utóbbi öt NB I-es bajnoki mérkőzésen még a keret tagja sem volt a következő szezont az Eintracht Frankfurtban kezdő labdarúgó.

Az FTC sosem ad ki információt a játékosok sérüléséről, azonban magyar sajtóértesülések szerint bokasérüléssel bajlódott a fiatal szélső. A lábadozása és a titkolózás azonban véget ért, hiszen a zöld-fehérek edzéséről napvilágot látott képein már Lisztes is újra látható, szúrta ki a Sportal.

A Fradi-drukkerek reménykedhetnek benne, hogy hamarosan a pályára is visszatérhet a fiatal tehetségük.

2024-03-24T16:58:43Z dg43tfdfdgfd