ELVONáSI TüNETEI VANNAK KONDáS ELEMéRNEK

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Egy évvel ezelőtt, 2023. április 6-án váltak el Kondás Elemér és a Vasas útjai, miután az angyalföldiek 3-0-ás vereséget szenvedtek a Budafoktól a Magyar Kupa elődöntőjében.

A 60 esztendős szakembernek azóta nincsen csapata, saját bevallása szerint hiányzik is neki a kispad, vannak néha elvonási tünetei.

A PAOK-Brugge Ekl-visszavágó rendes játékidejében a hazaiak győzelme 2.25, a döntetlen 3.25 a vendégek sikere 3.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

"Hiányzik a kispad, a futballban élek 12 éves korom óta. Elsősorban a kihívások és az adrenalin hiányzik. Sok edzőkolléga azt mondja, jó az edzősködés, csak a meccsek ne lennének. Én pont a meccseket várom” - mondta Kondás az m4sport.hu-nak adott nagyinterjúban, hozzátéve, mérkőzésekre jár, megkeresései azonban nem voltak.

"Csalódott vagyok, azt gondoltam, valahol felmerül a nevem, de jelentkezni nem fogok, ha valahol szükség van rám majd szólnak" - tette hozzá.

Kondás szerint több lehetőséget kellene adni a magyar edzőknek a külföldi trénerekkel szemben.

"Ma már a külföldi edzőknek több lehetőséget több bizalmat adnak, több tolerancia van velük szemben” - véli Kondás, akit Marco Rossiról is kérdeztek.

"Jó vele a kapcsolatom, sokat meccseltünk egymás ellen. Mondtam is, amikor bajnok lett a Honvéddal, hogy az egy abszolút siker, mert egy olyan csapatból csinált bajnokot, amelyet senki nem várt. Nem voltak pénzhegyek akkor a Honvédnál, hasonlóan a mi Debrecenünkhöz, amikor főleg saját nevelésű labdarúgók alkották a keretünket. Szakmailag és minden más szempontból is normális embernek ismertem meg, nyilván azért is szeretik, mert jönnek az eredmények" - mondta a tréner, aki szerint jól fog szerepelni a magyar válogatott a nyári Európa-bajnokságon.

"Nagyon masszív válogatottunk van, a külföldön szereplő játékosok pedig stabil szereplői a csapatuknak. Viszonylag fiatal is az állomány és jó teljesítményt is nyújtanak. A futballban bármi előfordulhat. Ha meg lesz az a kis szerencsénk is, akkor egy nagyon jó szereplés nézhet ki" - vélekedik Kondás.

2024-04-12T17:58:50Z dg43tfdfdgfd