„ELEGEM VAN…” – KIFAKADT A FERENCVáROS KERETéBőL KITETT SZERB CSATáR

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A fegyelmi vétség miatt száműzött Alekszandar Pesics csütörtökön edzésre jelentkezik – kérdés, hogy tréningezhet-e az első csapattal…

A Mezőkövesd-Ferencváros bajnokin a hazaiak győzelme 8.00, a döntetlen 4.50, a vendégek sikere 1.32-szeres szorzóval fogadható. (x)

Mint megírtuk, tavasszal 4 bajnokin és 1 Magyar Kupa-mérkőzésen összesen 4 gólt szerzett és 2 gólpasszt is jegyzett Alekszandar Pesics, így – mivel esetleges sérüléséről nem érkezett előzetesen hír – nem kis meglepetést keltett, hogy a Ferencváros meccskeretébe sem került be a végül 1–1-es döntetlennel zárult Puskás Akadémia elleni, múlt hétvégi élvonalbeli meccsen.

A találkozót követő sajtótájékoztatón Dejan Sztankovics vezetőedző nem volt hajlandó nyilatkozni a játékosról, hétfőn aztán a klub rövid közleményben tudatta, hogy a szerb csatár fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből.

Hivatalos magyarázat híján a sajtóhírek arról szóltak, hogy a 31 éves támadó összeszólalkozott Dibusz Dénes csapatkapitánnyal, ám Pesics szerint semmi komoly nem történt.

Kijelentem, hogy nem volt konfliktus és ez mind nonszensz. Szerdáig Belgrádban vagyok, három nap szabadságot kaptunk, aztán csütörtöktől újra az edzői stáb rendelkezésére állok majd. Nem minden igaz, amit a média állít. Volt egy kisebb vita a kapussal a labda miatt, de ilyen minden nap van minden klubban és minden öltözőben, ez teljesen normális. Ez az igazság, elegem van a pletykákból” – mondta a zöld-fehérek támadója az informer.rs-nek.

A Nemzeti Sport ugyanakkor úgy tudja, nem elsősorban a Dibusz Dénessel történt vita, hanem sorozatos fegyelmezetlenségek miatt száműzték a csatárt az első keretből. A csapatkapitányi karszalagot viselő kapussal valóban volt egy szóváltása az egyik meccsen, és azután született meg a klub részéről a fent már idézett döntés. Ugyanakkor korábban sorozatosan elkövetett olyan fegyelmezetlenségeket, amelyek idáig vezettek.

Pesics ugyan azt nyilatkozta, hogy a héten visszatér Budapestre, arról azonban nem beszélt, hogy a döntés értelmében – hacsak időközben nem változtatja meg ezt a klub – nem tréningezhet az első csapattal.

A Crvena zvezdától érkezett Pesics tavaly nyár óta 29 tétmeccsen 12 gólt és 6 gólpasszt ért el a Ferencvárosban.

A 31 esztendős szerb támadóval ugyanakkor a hírek szerint már korábbi csapatainál is voltak problémák…

2024-03-19T11:31:08Z dg43tfdfdgfd