ELDőLT ÁNGEL DI MARíA JöVőJE!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Damian Augusto Villagra információi szerint egyre valószínűbb lehet, hogy a portugál SL Benfica a következő idényre is meghosszabbítja Ángel Di María nyáron lejáró szerződését, mivel a játékos a családjához érkezett halálos fenyegetés miatt már nem biztos abban, hogy jó döntés lenne visszatérnie a Rosário Centralhoz – szúrta ki a Futballtangó.

A Liverpool-Atalanta El-mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.33, a döntetlen 5.80, a vendégek sikere 9.00-szeres szorzóval fogadható. (x)

A Real Madrid és a PSG egykori játékosa eredetileg úgy tervezte volna, hogy a nyáron elhagyja Lisszabont és visszatér nevelőegyesületéhez Argentínába, állítólag már be is íratta a gyermekeit egy rosáriói iskolába, azonban a fenyegetettség kétségeket ébresztett a focistában és családjában.

A 36 éves szélső jelenleg második ciklusát tölti a Benficánál, hiszen 2007 és 2010 között már egyszer erősítette a Sasokat, mielőtt a Real Madridhoz igazolt volna.

2024-04-11T09:57:36Z dg43tfdfdgfd