ELDőLT, HáNY óRAKOR LéP PáLYáRA A VáLOGATOTT A FELKéSZüLéSI MéRKőZéSEKEN

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) bejelentése szerint a válogatott mindkét márciusi barátságos mérkőzésének kijelölték a pontos kezdési időpontját.

A Ferencváros–Kecskemét magyar bajnokin a hazaiak győzelme 1.33, a döntetlen 5.50, a vendégek sikere 8.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

Az MLSZ közösségi oldalán csütörtökön közölte, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány együttese március 26-án 19 órától fogadja a koszovói csapatot a Puskás Arénában. Egy nappal korábban pedig az derült ki, hogy március 22-én, a törökök elleni felkészülési mérkőzés 20.45-kor kezdődik ugyanott.A nyári Európa-bajnokságot megelőző közvetlen felkészülés során a magyar válogatott június 4-én Írország vendégeként Dublinban, az Európa-liga döntőjének is otthont adó, ötvenezer néző befogadására alkalmas Aviva Stadionban lép pályára. A főpróbát pedig a tervek szerint a debreceni Nagyerdei Stadionban tartja négy nappal később Izrael ellen.A 12 mérkőzés óta veretlen magyar csapat a június 14-én kezdődő Eb-n elsőként Svájccal találkozik Kölnben, majd Stuttgartban előbb a házigazda német, aztán a skót együttes lesz az ellenfele a csoportkörben.Forrás: MTI

2024-02-29T17:01:23Z dg43tfdfdgfd