ELDőLT A FENERBAHCE SORSA, éRDEKES DöNTéS SZüLETETT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Arról mi is írtunk, hogy egy márciusi mérkőzésen a Trabzonspor szurkolói megtámadták a Fenerbahce-játékosokat, és akkor a klubvezetésük úgy nyilatkozott: “ha szükséges, inkább alacsonyabb ligában játszunk”.

A Fenerbahce-Demirspor Süper Lig-mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.23, a döntetlen 6.40, a vendégek sikere 9.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

A Fenerbahce klubtagsága végül kedden újra rendkívüli közgyűlést tartott arról, hogy az egyesület szakítson-e a török élvonalbeli labdarúgó-bajnoksággal, a Süper Liggel.

A rendkívüli közgyűlés első lépéseként bejelentették, hogy átlépték a minimális 22 588-as létszámot, ami a döntéshozatalhoz kell, majd kicsivel később be is jelentették, hogy a ligából való kilépésről szóló döntést a három hónap múlva esedékes közgyűlésig elhalasztották, vagyis ebben a szezonban biztosan a török ligában küzd tovább a Fenerbahce, mely jelenleg az élvonalbeli pontvadászat második helyén áll 5 ponttal lemaradva a Galatasaray mögött.

2024-04-03T06:25:50Z dg43tfdfdgfd