EGY LéPéSSEL KöZELEBB KERüLTüNK A KöVETKEZő áTIGAZOLáSI SZENZáCIóHOZ

Alphonso Davies egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy nyártól az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokságban (La liga) szereplő Real Madrid játékosa legyen, miután ügynöke elárulta, hogy a futballista nagyon elégedetlen a mostani helyzetével a Bayern Münchennél.

Német sajtóhírek szerint a bajorok 2029-ig szóló szerződést ajánlottak a 23 éves Daviesnek, évi bruttó 14 millió eurós fizetéssel, de ő még nem fogadta el azt.

Daviesnek alig több mint egy éve van hátra a jelenlegi szerződéséből. Mivel nincs még új megállapodás a felek között, a Real Madrid igyekszik kihasználni ezt a helyzetet, és próbálja piaci áron alul elhozni a hátvédet Németországból.

A madridiaknak ez lehet a második jelentős erősítésük, a hírek szerint Kylian Mbappé már megállapodott a klub vezetőségével, és a következő szezontól átteszi a székhelyét a spanyol fővárosba.

Davies ügynöke, Nick Huoseh most a Bildnek nyilatkozott, és kifogásolta a Bayern szerinte igazságtalan bánásmódját, amit az ügyfelével szemben tanúsít.

Ultimátumot kapunk, amire két héten belül reagálnunk kell. Ez nem igazságos, nem rajtunk múlt, hogy a vezetőségnek sokáig tartott, amíg újrapozicionálta magát. Ez egy nagyon fontos szerződés Alphonso karrierjében, és úgy kellene döntenünk, hogy nem tudjuk, ki lesz a Bayern következő edzője, és azt sem tudja senki megmondani, kiket igazolhat a klub. Ezért gondoljuk, hogy nem fair az ultimátumra reagálni

A Bayern München idén még sok pénzt kaphat Daviesért, jövő januárban már lényegesen kevesebbet remélhet a német rekordbajnok, 2025 nyarán pedig szabadon igazolhatna át a védő egy másik csapathoz.

A két csapat között volt már példa arra is, hogy az utolsó évbe lépés előtt (Toni Kroos 2014-ben), vagy lejártakor ingyen (David Alaba 2021-ben) váltson valaki a müncheniek mezéről a madridiakéra.

2024-03-28T13:07:23Z dg43tfdfdgfd