EDZőT CSERéLHET A BAYERN MüNCHEN éS A MANCHESTER UNITED?

Játssz Magyarország egyik legjobb online kaszinójában! Vágj zsebre 4x32 000 Ft értékű bónuszt és 32 ingyen pörgetést! Regisztrálj most! (x)

A Bayernnek meglehetősen nehéz szezonja van. A Bundesligában, ahol rendre dominálni szoktak, a Bayer Leverkusen kívülről előzve haladt el mellettük, és megszerezte a bajnoki címet. A Bajnokok Ligájában viszont inkább pozitív a helyzet, Thomas Tuchel csapata a döntőbe jutásért küzdhet ma este a Bernabeuban.

A német sajtóban csak azt lehet olvasni, hogy a vezetőség által megkérdezett edzők mindegyike nemet mond. Ilyen például a gyakran kedvencként bemutatott Ralf Rangnick, de Xabi Alonso, sőt Zinedine Zidane is. Nehéz helyzetet kell kezelni egy olyan klub számára, amely még mindig bizonyos stabilitásra törekszik.

Most egy új név került terítékre: Erik ten Hag!

A Sky Sport Germany kifejti, hogy a holland most a Bayern által áhított edzők listájának élén áll. Sőt már elvileg zajlottak megbeszélések a klub és a Manchester Unitednél inkább kritizált edző között.

Érdekes lenne ha a két klub egyszerűen csak edzőt cserélne, ezzel kapcsolatban Tuchel is megszólalt a TNT Sportsnak adott interjújában: „Inkább nem válaszolnék... de nem titok, hogy szerettem a Chelsea-nél, szerettem Angliában, és imádtam a Premier League-ben lenni”.

2024-05-08T13:59:09Z dg43tfdfdgfd