DáRDAI PáL úGY BESOKALLT, HOGY SZó NéLKüL OTTHAGYTA A HERTHA SAJTóTáJéKOZTATóJáT – VIDEÓ!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Dárdai Pált, a Hertha BSC vezetőedzőjét annyira feldühítette az egyik újságíró, hogy szó nélkül otthagyta csapata sajtótájékoztatóját.

A Paderborn-Hertha német másodosztályú bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 2.14, a döntetlen 3.60, a vendégek sikere 3.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

A német másodosztályban kilencedik helyezett Hertha pénteken a Paderborn otthonában lép pályára, a hazaiak egy ponttal előzik meg a fővárosiakat.

A Sportál beszámolója szerint a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón a Kicker tudósítója is feltett egy kérdést Dárdai Pálnak, aki erre így válaszolt:

Azt írtad, hogy a Herthának nincs koncepciója. És amíg ezt így látod, addig nincs miről beszélnünk. Kérném a következő kérdést, köszönöm!”

Ám az újságíró nem sokkal később újra feltette a kérdését, ez pedig már sok volt a berliniek magyar vezetőedzőjének, aki szó nélkül elhagyta a sajtótermet. Miután később már nem is tért vissza a tréner, a Hertha játékosa, Fabian Reese nagyjából tíz percig egyedül válaszolt a kérdésekre.

2024-04-03T14:06:36Z dg43tfdfdgfd