CSAPATFőNöKE NéLKüL VERSENYEZHET MAJD JAPáNBAN A MERCEDES – SAJTóHíR

A PA írta meg nemrég, hogy az osztrák csapatvezető kihagyja az idény negyedik fordulóját, de ennek állítólag semmi köze nincs ahhoz, hogy a Mercedes rendkívül nehéz versenyt teljesített Ausztráliában.

Lewis Hamilton már a futam első harmadában kiesett motorhiba miatt, míg George Russell az utolsó előtti körben törte össze az autóját, így a csillagosok nulla ponttal távoztak Melbourne-ből és visszaestek a konstruktőri tabella ötödik helyére.

Wolff egyébként a versenyt követően arról beszélt, hogy „jogos”, ha valaki megkérdőjelezi a vezető szerepét az istállónál, de azt is elmondta, hogy jelenleg nem látja értelmét változtatni a szervezeten, mivel a problémáik fizikai jellegűek és az autóval kapcsolatosak, nem pedig a náluk dolgozó emberekkel.

Ez már zsinórban a második alkalom lesz, hogy Wolff nem fog ott ülni a Mercedes garázsában Japánban, hiszen a tavalyi szuzukai viadalon sem volt ott, de akkor egy műtét következményeként hagyta ki az eseményt.

Ami pedig a helyettesét illeti, akkor Jerome D’Ambrosio kapta meg a stafétát, ezúttal viszont valószínűtlen, hogy ismét a belga lesz az, hiszen vele kapcsolatban azt lehetett hallani, hogy a Ferrari már megszerezte őt.

2024-03-25T20:03:21Z dg43tfdfdgfd