CRISTIANO RONALDóNAK MEGINT ALAPOSAN ELBORULT AZ AGYA – VIDEÓ!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Cristiano Ronaldo nem tudta leplezni indulatait, miután Portugália meglepetésszerű, 2–0-s vereséget szenvedett Szlovénia otthonában a kedd esti felkészülési mérkőzésen.

A Puskás Akadémia-Fehérvár bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.79, a döntetlen 4.20, a vendégek sikere 4.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

Nem a várakozásoknak megfelelően alakult Cristiano Ronaldo visszatérése a nemzeti csapatba. Portugália ugyanis 2–0-ra kikapott Szlovéniától, ezzel megszakadt 11 meccset számláló győzelmi sorozata.

A luzitánok annak ellenére vallottak kudarcot, hogy 62 százalékban birtokolták a labdát és 10 kapura lövéssel próbálkoztak, igaz, abból csak 2 találta el a „ketrecet”. Az ötszörös aranylabdás sem tudott sokat hozzátenni csapata teljesítményéhez: 90 perc alatt mindössze 27 passzt osztott ki, egyszer találta el a kaput, 9 alkalommal veszítette el a játékszert és 4 cselezési kísérletéből csak 1 volt sikeres.

A szlovénok egyébként – a labdadédelgetést leszámítva – semmiben nem maradtak el jelentősen nagyhírű riválisuktól és végül Adam Cerin és Timi Elsnik második félidőben – a 72. és a 80. percben szerzett – góljaival megnyerték a meccset.

Nem tudni, hogy a vereség vagy önmaga produkciója idegesítette-e jobban, de Cristiano Ronaldo a hármas sípszót követően láthatóan dühöngve vonult le a pályáról. A szupersztár a játékoskijáró felé tartott, amikor észrevette a negyedik játékvezetőt, akinek – miközben két ujját mutatta – sajtójelentések szerint azt mondta:

B***d meg, két büntető is járt volna!”

Az ötszörös aranylabdás hiányzott Portugália ezt megelőző, Svédország elleni felkészülési meccséről, mivel családi nyaraláson volt. Roberto Martinez csapata azt a találkozót domináns játékkal 5–2-re nyerte meg.

Véletlen lenne, hogy Cristiano Ronaldo visszatérése egybeesett a csapat teljesítményének „bezuhanásával”? A Mirror szerint nem egyértelmű a válasz, pláne, ha figyelembe vesszük Joao Cancelo szavait…

A Barcelona portugál válogatott játékosa ugyanis nem sokkal korábban egy interjúban azt sugallta, hogy Ronaldo már túl van a csúcson, és „a nemzeti csapat nem függ teljesen tőle”.

Fontos játékos, aki másfél évtizeden keresztül küzdött Messivel az Aranylabdáért, de a labdarúgó pályafutásának csúcsa 25 és 32 év között van. Ő fontos számunkra, de a válogatott nem függ teljesen tőle” – fogalmazott Cancelo.

A 39 esztendős világsztár – aki eddig 205 fellépésen 128-szor vette be az ellenfél kapuját a címeres mezben – klubcsapatában, a szaúdi Al-Nasszrban remek formában van ebben a szezonban, 22 bajnokin 23 gólt szerzett.

Nem a keddi meccs volt azonban az első alkalom, amikor Ronaldo elvesztette a hidegvérét az elmúlt hetekben, a támadó egymeccses eltiltást kapott Szaúd-Arábiában, miután obszcén mozdulatokkal reagált a szurkolók provokálására.

Roberto Martinez csapata Finnország, Horvátország és Írország elleni barátságos mérkőzéseken vesz még részt, mielőtt Németországba utazna, hogy megszerezze a második Európa-bajnoki címét. Az F jelű négyesben Portugália az esélyes a csoportgyőzelemre Csehország, Törökország és Grúzia előtt.

2024-03-27T10:39:57Z dg43tfdfdgfd