BúCSú BERLINTőL: DáRDAI PáL FIA ALáíRT úJ CSAPATáHOZ – HIVATALOS

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A következő idénytől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban jelenleg 14. helyen álló Wolfsburgban folytatja pályafutását Dárdai Bence, a másodosztályú Hertha BSC-t vezetőedzőként irányító Dárdai Pál legkisebb fia.

A Wolfsburg szombaton hivatalos honlapján számolt be arról, hogy megszerezte a Herthától a 18 éves középpályást. A klub azt nem közölte, hogy Dárdai mennyi időre írt alá, csak annyit jelzett: hosszútávú szerződést kötött vele.

Az 1. FC Heidenheim-Bayern München bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 8.00, a döntetlen 5.80, a vendégek sikere 1.32-szeres szorzóval fogadható. (x)

A Hertha már néhány héttel ezelőtt közölte, hogy a vezetőedző legkisebb fia a nyáron elhagyja a berlini egyesületet. Az U17-es Európa-bajnok Dárdai Bence a mostani szezonban testvéreivel, Palkóval és Mártonnal egyszerre is szerepelt a Herthában, melynek színeiben nyolc másodosztályú bajnokin és egy kupamérkőzésen kapott lehetőséget édesapjától.

„Fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már megtette az első lépéseket a profi futballban, a másodosztályban pedig azt is megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. A Wolfsburgnál lehetősége lesz magas szinten tovább fejlődni, a mi célunk pedig az, hogy ebben minden szükséges támogatást megadjunk neki”

– idézte a klub honlapja Sebastian Schindzielorz sportigazgatót.

Forrás: MTI

2024-04-06T13:48:01Z dg43tfdfdgfd