BRUTáLISAN LEHúZTA A MU BRAZIL KLASSZISáT A LIVERPOOL LEGENDáJA

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Liverpool korábbi legendája, a manapság szakkomentátorként dolgozó Jamie Carragher felszólította a Manchester United játékosát, Casemirót, hogy hagyja el az élvonalbeli futballt, különben fennáll a veszélye annak, hogy nevetség tárgyává válik.

A TEAMtalk pedig megtudta: a brazil elfogadta, hogy lejárt az ideje Premier League-ben, és már folynak a tárgyalások az eligazolásáról.

A Manchester United-Arsenal bajnokin a hazaiak győzelme 7.50, a döntetlen 5.40, a vendégek sikere 1.41-szeres szorzóval fogadható. (x)

Casemiro fantasztikusan debütált az Old Traffordon, miután tavaly nyáron 70 millió font ellenében megérkezett a Real Madridtól. A brazil védekező középpályás a Bajnokok Ligáját ötször, a klubvilágbajnokságot, az Európai Szuperkupát és a spanyol bajnokságot pedig egyaránt háromszor nyerte meg a Királyi Gárdával.

A 32 éves klasszis teljesítménye azonban az utóbbi időben a hanyatlás jeleit mutatta, és hétfő este elérkezett a mélypontra, amikor a Manchester United 4–0-s vereséget szenvedett a Crystal Palace otthonában.

Casemirót ezúttal – a sok hiányzó miatt – rögtönzött középső védőként vetették be, és rettenetesen szenvedett ebben a szerepben. Nyolcszor cselezték ki a meccsen – ez rekord a Premier League mostani szezonjában.

A Sky Sports szakértőjeként dolgozó korábbi védő, Jamie Carragher azt állította, hogy a Palace elleni megaláztatás révén kiderült, hogy véget értek a 75-szörös brazil válogatott elit labdarúgóként eltöltött napjai.

A Liverpool-legenda felszólította Casemirót és a Manchester Unitedet, hogy jussanak valamiféle megegyezésre a nyári távozás kapcsán.

Carragher szerint a brazil egyszerűen nem játszhat a következő szezonban a Vörös Ördögök színeiben – mind a klubnak, mind a labdarúgónak ez az érdeke.

Casemirónak tapasztalt játékosként a mai este után tudnia kell, hogy már csak három meccse van hátra a legmagasabb szinten – a következő két bajnoki és az FA-kupa döntő. Annak kell járnia a fejében, hogy aztán az MLS-be vagy a szaúdi bajnokságba menjen. Az ügynökének és a körülötte lévő embereknek is meg kell mondaniuk neki: ennek véget kell vetni. Ennyi. És ezt halálosan komolyan gondolom” – szögezte le Carragher.

A szakkomentátor a modern idők egyik nagyságának nevezte a brazilt és elismerte, hogy ő maga játékos-pályafutása során meg sem közelítette azt a szintet, ahol Casemiro járt. Éppen ezért fáj látni a szenvedését.

Egy ilyen szintű embernek nem szabad átélnie azt, amin most megy keresztül. Túl jó játékos ahhoz, hogy ilyen teljesítménnyel nevettesse ki magát” – summázta Carragher.

Felgyorsul a szaúdi transzfer

A TEAMtalk átigazolási bennfentese, Rudy Galetti úgy tudja, a Man Utd már a Crystal Palace elleni összeomlás előtt próbált megoldást találni Casemiro számára. Maga a játékos is érzi, hogy lejárt az ideje a Premier League-ben, és nyitott egy új kihívás elfogadására.

A labdarúgó ügynökei már számos külföldi klub képviselőivel találkoznak, hogy megtalálják a következő úti célt számára.

A Szaúd-Arábiába költözés tűnik a legvalószínűbbnek.

Casemiro szolgálatait januárban közvetlenül az Al-Nasszrnak „ajánlották” fel, de az elmúlt hetekben a 32 éves játékos a liga valamennyi élgárdájánál kiemelt célpontjává vált.

A források szerint korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo együttese mellett az új középpályást aktívan kereső Al-Ahli és Al Hilal is versenyben vannak az aláírásáért.

Miután Casemiro és környezete eldöntötte, hogy melyik kérő lesz az ideális választás, újabb találkozók várhatók, hogy megvitassák az esetleges átigazolással kapcsolatos személyes feltételeket.

Ha a brazil zöld utat ad a lépésnek, a szaúdi tárgyaló felek tárgyalásokat kezdenek a Man Utd-vel, amely nagyjából 35 millió eurót szeretne kapni játékosáért, akit még két évig szerződés köt a Vörös Ördögökhöz.

Ez az összeg azonban az Öböl-menti állam egyik gazdag képviselőjének sem jelenthet problémát.

2024-05-07T08:09:34Z dg43tfdfdgfd