BOSSE ANDERSSON: "TOKMAC EGY KLASSZIS!"

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Mint arról már beszámoltunk, Tokmac Nguyen a svéd Djurgardenhez szerződik, melynek sportigazgatója nemrég kifejtette a játékosról alkotott véleményét.

A Mezőköves-Ferencváros bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 9.50, a döntetlen 5.60, a vendégek sikere 1.33-szoros szorzóval fogadható. (x)

Bosse Andersson így nyilatkozott: "Ő egy klasszis, aki hamar a különbséget jelentheti majd a pályán. Tavasszal a kupáért harcolunk majd és az Allsvenkanban. Nyáron pedig Európában játszunk majd, sokáig akarunk jutni, ehhez kellenek képzett játékosok."

A "Tokival" való szerződésbontást követően sor került a játékos búcsúztatására is. A nem hivatalos eseményen 5 társa jelent meg: Adama Traoré, Muhamed Besic, Ibrahim Cissé, Cebrail Makreckis, valamint Samy Mmaee, aki Instagram oldalán tett közzé bejegyzést.

„Az utolsó a tesónkkal. Vigyázz magadra!” - olvasható a story-ban, melyet Tokmac is megosztott.

Tokmac összesen 193 tétmérkőzésen lépett pályára a Fradiban, ezeken 47 gólt és 33 asszisztot jegyzett. 5 magyar bajnoki címet és 1 Magyar Kupát nyert a zöld-fehérekkel, illetve pályára léphetett a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is.

2024-03-28T09:12:10Z dg43tfdfdgfd