BOGNáR GYöRGY: "MéLYSéGESEN TISZTELEM A FERENCVáROST!"

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Nagyinterjút adott Bognár György az M4 Sportnak, amelyben a Paks szezonja mellett többek között Verebes József tanításai, az NB I lebonyolítási rendszere és Marco Rossi is szóba került.

A Ferencváros-Debreceni VSC bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.45, a döntetlen 5.10, a vendégek sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

„Elég jelentős változás történt nyáron a csapatunkban, gondolok például Varga Barnabás távozására. De két-három forduló után rájöttünk, hogy visszafogottabb játékot kell játszanunk. Azt sejtettük, hogy kiesési gondjaink nem lesznek, ugyanakkor a Puskás Akadémia és a Debrecen is jobb játékoskerettel rendelkezik, ezért lőttük be magunknak az 5-7. helyet. Viszont én jobban szerettem azt a játékunkat, amikor több esemény történt a pályán, igaz, hogy több gólt is kaptunk, de nyolc-tíz helyzetünk volt egy meccsen, nem csak négy-öt” - fogalmazott Bognár, aki szerint nyílt mérkőzés lesz a Ferencváros elleni kupadöntő, de tisztában van vele, hogy a bajnok jobb játékerőt képvisel.

A paksiak trénere a Ferencvárossal kapcsolatban azt is kiemelte, tiszteli a klubot, fiatalkorában Ebedli Zoltán és Nyilasi Tibor volt a kedvence, s megesett, hogy MTK-játékosként átszökött a Fradi-pályára meccset nézni.

Bognár György nem tartja korrektnek az NB I mostani lebonyolítását, szerinte 16 csapattal egészségesebb lenne a magyar élvonal.

2024-05-03T21:26:50Z dg43tfdfdgfd