BAJNER BáLINT KIAKADáSA UTáN LEMONDOTT A HALADáS VEZETőEDZőJE – HIVATALOS!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Azonnali hatállyal benyújtotta lemondását a labdarúgó NB II-ben 13. helyezett Szombathelyi Haladás vezetőedzője, a tavaly nyáron kinevezett Alekszandar Jovics.

A PSG-Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-elődöntőn a hazaiak győzelme 1.49, a döntetlen 4.70, a vendégek sikere 7.00-szeres szorzóval fogadható. (x)

A Haladás a hivatalos honlapján közölte, hogy Alekszandar Jovics 2024. május 6-ával, benyújtotta lemondását, amit a klub vezetősége elfogadott.

A szerb szakembert tavaly június 12-én nevezték ki a szombathelyi csapat vezetőedzőjének.

Irányításával a Haladás 31 mérkőzésen kilenc győzelmet ért el 11 döntetlen és 11 vereség mellett. A vasi gárda jelenleg a 13. helyen áll az NB II-ben, de három fordulóval a bajnokság vége előtt csak hat pont az előnye a már kieső helyen álló PMFC-hez képest. Jövő hétfőn a feljutásért küzdő, második Vasas vendégei lesznek.

A szombathelyiek közleménye szerint Jovics a keddi edzés után közölte döntését a csapattal, s vele tart Rúzsa Iván másodedző is.

A klub vezetősége haladéktalanul megtette a szükséges lépéseket, hogy a hétfői, Vasas FC elleni mérkőzésen már ismét teljes legyen a stáb” – írta honlapján a Haladás.

Nem világos, hogy van-e összefüggés a kettő között, de mindenesetre érdekes egybeesés, hogy a tréner döntéséről szóló hír nem sokkal Bajner Bálint kiakadása után érkezett. Mint megírtuk, a Haladásnál mellőzött támadó kemény szavakkal vallott a jelenlegi helyzetéről, amiért a trénert tette felelőssé.

Ha egymás közti játék volt, inkább a pályaedzőt állította be helyettem Jovics mester. Egy ilyen megaláztatás után ment fel bennem a pumpa úgy, hogy rosszul lettem, és mentőt kellett hívni, de semmi baj nincs, egy héten belül három helyről, köztük az ország legjobb, legelismertebb specialistájától hoztam igazolást, hogy edzhetek. Innentől viszont az edzésekről is ki vagyok tiltva, nem tudom miért” – fogalmazott a csatár, aki egyetlen percet sem játszott, amióta februárban aláírt a Haladáshoz.

Az is tény ugyanakkor, hogy a szombathelyi klub jó ideje anyagi nehézségekkel küzd, és első nekifutásra a jövő évi NB II-es induláshoz szükséges licencet sem kapta meg a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

2024-05-07T11:10:05Z dg43tfdfdgfd