ANGLIáT IS MEGJáRT MAGYAR VáLOGATOTT TáMADó éRKEZHET A HONVéDHOZ!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Budapest Honvéd jelenleg a 9. helyen áll az NB II tabelláján, az első osztályból való kiesés után a kispesti alakulatnak nincs esélye egyből visszajutni. A klub most szabadon igazolható játékos után néz, akivel megerősíthetné a csapatát.

A Mezőkövesd-Ferencváros bajnokin a hazaiak győzelme 9.50, a döntetlen 5.60, a vendégek sikere 1.33-szoros szorzóval fogadható. (x)

A Sportal értesülései szerint a Honvéd az NB I-ben is rutinos támadót igazolna Futács Márkó személyében. A 34 esztendős labdarúgó jelenleg klub nélkül van, legutóbb az MTK-t segítette hozzá az élvonalba jutáshoz. Kontraktusát a felek 2023 szeptemberében a felek közös megegyezéssel felbontották.

A támadó igen sok helyen megfordult karrierje során, Angliában a Portsmouth és a Leicester City-t is erősítette, Németországban az Ingolstadt és a Werder Bremen mezét is felöltötte.

Itthon kilencven alkalommal játszott az NB I-ben, ezalatt 31 gól és 12 assziszt fűződik a neve mellé. Legjobb idényeit a Hajduk Splitben töltötte, ahol 45 mérkőzésen 24 alkalommal zörgette meg az ellenfelek kapuját a háromszoros magyar válogatott támadó.

2024-03-29T12:59:46Z dg43tfdfdgfd