AKáR 10 MILLIó EURóT IS FIZETHETNEK A FERENCVáROS KULCSJáTéKOSáéRT

A Ferencváros labdarúgócsapatának kulcsjátékosa, Mohammed Abu Fani felkeltette a többek között Lionel Messit is soraiban tudó Inter Miami érdeklődését, de hivatalos ajánlattétel egyelőre nem történt. A labdarúgó édesapja szerint elképzelhető, hogy 10 millió eurót fizessenek Abu Fani játékjogáért.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az észak-amerikai profi labdarúgó-élvonalban (MLS) szereplő Inter Miami izraeli sajtóértesülések szerint szerződtetné Mohammed Abu Fanit, aki kulcsjátékossá nőtte ki magát a magyar rekordbajnoknál. 

Az izraeli Sport5TV ennek apropóján beszélgetett Mohammed Abu Fani édesapjával és ügynökével, akik elmondták, ugyan még hivatalos ajánlattétel nem történt a David Beckham tulajdonában álló klub részéről, de biztosak benne, hogy hamarosan csapatot vált a középpályás. 

Inter Miami? Tudom, hogy érdeklődnek, de nincs egyelőre hivatalos ajánlat. A fiam ára, ahogy én tudom, négymillió lenne a nyáron, de most csak nyolc-tíz millió euró közt engednék el. A Ferencváros nagyon jó Mohammednek. Erős csapat, sok kiváló légióssal. Messivel játszani nyilván álomszerű lenne, egyszeri gyönyör. Ha Beckham a csapatában akarná tudni Mohammed Abu Fanit, az érthetően nagy megtiszteltetés lenne

– mondta az édesapa, Sami Abu Fani. 

A játékos ügynöke úgy gondolja, hamarosan csapatot válthat ügynöke, mivel több klub érdeklődését is felkeltette kimagasló teljesítményével. A zöld-fehér mezben négy gólt és 13 gólpasszt jegyző Abu Fani a nyáron Európán belül válthat klubot, vagy az MLS-be igazolhat. 

Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban áprilisig nyitva tart az átigazolási ablak, de a Ferencváros a honi élvonal hajrájához közeledve minden bizonnyal nem szeretne megválni kulcsjátékosától. A 25 éves középpályás múlt nyáron érkezett a Ferencvároshoz az izraeli Maccabi Haifától, piaci értékét a Transfermarkt 2,5 millió euróra becsüli. 

2024-03-14T11:34:18Z dg43tfdfdgfd