A TöRöK KAPITáNY SZERINT EZ DöNTöTT A MIEINK JAVáRA A PéNTEKI MECCSEN

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Vincenzo Montella a vereség ellenére elégedett volt a török válogatott teljesítményével a mieink elleni pénteki felkészülési mérkőzést követően.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzésen a magyarok győzelme 1.63, a döntetlen 3.50, a koszovóiak sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

"A magyaroknak sokkal kevesebb lehetőségük volt, mint a korábbi találkozóikon. Jó iramú, fontos és hasznos meccs volt, amelyen strukturálisan jobban futballoztunk, mint az előző találkozónkon. Az eredményt az döntötte el, hogy szerencsétlen szituációban az ellenfél 11-est kapott. Mi ugyan sok helyzetet kihagytunk, de a legfontosabb, hogy sokat is teremtettünk" - idézi az MTI a törökök szövetségi kapitányát.

Honfitársa, Marco Rossi szerint a török együttes rendkívül erős az egyéneket tekintve, Montella pedig ehhez hozzáadta a magáét szövetségi kapitányként, mert az ő irányításával nagyobb akarat van a futballistákban, jól támadnak le, ezzel sikerült is nehéz helyzetekbe hozniuk a magyarokat.

"A török csapat szép jövő elé néz Montellával. Kivételes pályafutása volt játékosként, de nem marad el tőle edzőként sem" - mondta Rossi kollégájáról.

2024-03-23T12:40:46Z dg43tfdfdgfd