A LéTEZő LEGSZIGORúBB BüNTETéST KAPTA AZ FCSB TULAJDONOSA

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Román sajtóértesülések szerint még a februári, Botosani elleni mérkőzés után tett nyilatkozata miatt kapta a büntetést.

Az Arsenal-Luton Town bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.09, a döntetlen 12.50, a vendégek sikere 29.00-szörös szorzóval fogadható. (x)

Az eset egy a VAR szobában történő felülbírálás miatt alakult így, ugyanis az ott ülő női játékvezető felülbírálta társa döntését a pályán történteket látva, így piros lapra módosult az adott ítélet.

Ezen felháborodva az FCSB tulajdonosa a meccs után így nyilatkozott: „Szegény játékvezető jól bíráskodott, de jött egy nő és azt mondta, hogy piros lap. Hát, ha egyszer egy nőt teszel oda bíráskodni... Mindenki megbolondult? Küld a nőket a nőkhöz, a férfiakat a férfiakhoz. Ez egy harc, a férfiak harcát bírálják férfiak”

A szexista megnyilvánulást az FRF Fegyelmi Bizottsága (Román Labdarúgó-szövetség) egy 50.000 lejes – majdnem 4 millió forintos – pénzbírsággal és 6 hónapos eltiltással jutalmazta. Becalinak pedig külön 5000 lejes bírságot kellett befizetnie.

Nem maradt válasz nélkül az ítélet: „Menjetek el dolgozni, kapálni, mert arra vagytok jók” – üzente a tulajdonos, akinek nem ez volt az első eset, ugyanis visszaesőnek számít. Ez viszont azt vonhatja maga után, hogy további szabálysértések esetén akár pontlevonással is büntethetik a bukaresti egyesületet.

2024-04-03T14:06:34Z dg43tfdfdgfd