A FERRARI-CSAPATFőNöK VISSZASZóLT WOLFFNAK, AMIKOR A RED BULLON GúNYOLóDOTT

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt követően, hogy hivatalossá vált Adrian Newey Red Bulltól való távozása, az osztrák istállón gúnyolódott azzal, hogy kijelentette, sok életrajz érkezik hozzájuk a Milton Keynes-i alakulat dolgozóitól.

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur viszont azzal reagált erre, hogy a Mercedes dolgozói pedig náluk próbálnak állást szerezni, azonban nem kíván harcolni a kollégáival:

Még több F1 hír:Már „csak” 3 csapatnál van nullázás, 2 páros 1 tizeden belül – az F1-es időmérős párharcok állása

„Nagyon sokan vesznek részt interjúkon Maranellóban, minden csapattól, többek között a Mercedestől is. Nem akarok energiát vesztegetni a nem megfelelő témával, de azt gondolom, csapaton belül rengeteg mindent kell tennünk. Fejlődnünk kell, embereket toborozni, valamint az autónkat fejleszteni.”

„Rengeteg időnk van, de rengeteg munka is vár ránk. És nem akarom azzal vesztegetni az energiámat, az időmet és a költségvetésemet, hogy a kollégáimmal harcoljak. Én nem ezt az iskolát követem, és nem veszek részt ebben” – mondta a francia a Miami Nagydíjon.

Eközben a Le Mans-i győztes szerint Imolában már nem áll rajthoz a többszörös futamgyőztes, míg Hamilton megszólalt Angela Cullen új munkája kapcsán.

2024-05-08T16:03:51Z dg43tfdfdgfd