A CHELSEA UTáN A MANCHESTER UNITED IS BEJELENTKEZETT A MAGYAR VáLOGATOTT FUTBALLISTáéRT

Angol lapértesülések szerint a Chelsea-nek a Manchester Uniteddel is meg kell vívnia ahhoz, hogy megkaparintsa Kerkez Milos játékjogát.

A magyar válogatott bal oldali mindenesét már több mint egy hónapja szóba hozták a londoni „kékekkel”, ez a vonulat pedig továbbra is élénken él.

A Metro és a Mirror is arról ír, hogy Mauricio Pochettino kész megerősíteni együttese védelmét (amely 45 gólt kapott eddig ebben a bajnoki idényben!), ennek pedig fő letéteményeseként a 20 éves magyar futballistát tartják.

A tréner ugyanis elsődlegesen a bal oldali védő pozíciójában szeretne változtatni. A 22 éves Ian Maatsen nem tudott elég játékidőt kiharcolni magának az idény első felében, januárban pedig kölcsönadták inkább a Dortmundhoz, és jó eséllyel távozik a nyáron.

Marc Cucurella másfél éve nagy reményekkel érkezett a Brightonból, de nem tudta ezeket beváltani, és ő is a távozás útjára léphet. Ben Chilwell évek óta sérülésekkel küszködik – 2020-as érkezése óta közel 100 meccsről maradt már le –, így új játékos érkezése indokolt a két várható távozó mellett.

Itt jön képbe Kerkez Milos. A magyar válogatott 20 éves futballistája a nyáron mintegy 18 millió euróért érkezett a holland AZ Alkmaartól a Bournemouth együtteséhez, ahol ebben az idényben sérülései ellenére is játszott már 26 fellépésen.

A Chelsea-nek ugyanakkor több szempontból is nehéz dolga van, egyrészt a bal oldali mindenes hosszú távú egyezséget kötött PL-csapatával, másrészt az angol lapok szerint a balhátvéd posztra ugyancsak megoldást kereső Manchester United is beszáll a versenybe.

A 13-szoros válogatott futballista piaci értékét a Transfermarkt 20 millió euróra taksálja, de ennél várhatóan többet kell kicsengetnie annak, aki végül megszerzi az aláírását.

(Borítókép: Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

2024-03-15T10:35:49Z dg43tfdfdgfd