A BAYERN MüNCHEN áLLíTóLAG SZEMET VETETT A PL-SZTáRCSAPAT EDZőJéRE

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere, Erik ten Hag is szerepel a német rekordbajnok Bayern München lehetséges edzőinek listáján, értesült a Sky Sports.

A Sky úgy tudja, hogy a Bayern képviselői Ten Hag ügynökét, Kees Vost már megkeresték, de a szakemberrel még nem ültek le beszélgetni.

A holland edző állítólag leszögezte, hogy a szezon végéig nem kíván foglalkozni semmilyen ajánlattal, most arra fókuszál, hogy csapatával minél előrébb végezzen a bajnokságban, és hogy megnyerje az FA-kupa döntőjét – ahol a városi rivális és címvédő Manchester City lesz a United ellenfele.

A Bayernnél úgy vélik, hogy Ten Hag edzői munkáját a pályán kívüli problémák és a United rossz szervezeti felépítése hátráltatta, írja a Sky.

Mint ismert, a müncheni klubvezetés már februárban döntést hozott arról, hogy Tuchel – teljes stábjával egyetemben – nyáron távozik a Bayern Münchentől.

A Bayern München a hétvégén kikapott a Stuttgarttól a Bundesligában, vagyis vereséggel hangolt a Real Madrid elleni BL-visszavágóra. Az elődöntő első meccsén 2–2-es döntetlen született Németországban, a visszavágót szerda este rendezik a spanyol fővárosban.

Ten Hag korábban már dolgozott a bajoroknál, 2013 és 2015 között a tartalékcsapat vezetőedzője volt Münchenben. 

2024-05-06T08:31:59Z dg43tfdfdgfd