A LE MANS-I GYőZTES SZERINT IMOLáBAN MáR NEM áLL RAJTHOZ AZ F1-BEN A TöBBSZöRöS FUTAMGYőZTES

Daniel Ricciardo a miami sprintfutamon a 4. helyről indulva a 4. pozícióban ért célba, a nagydíj viszont nem sikerült jól számára: az időmérőn a 18. lett, a Kínából hozott rajtbüntetése miatt pedig az utolsó rajtkocka lett az övé, és a pontszerzésre nem volt sok esélye.

Ricciardónak így 6 fordulót követően 5 pontja van, ami a pontverseny 14. helyéhez elegendő, míg RB-s csapattársa, Cunoda 14 ponttal a 10. a pontversenyben – a Le Mans-ban kategóriagyőzelmet szerző Richard Bradley pedig azt mondta, szerinte Imolában már nem is kap lehetőséget az ausztrál:

Még több hír:Pozitív tapasztalatokkal és csapatának dicséretével zárt Losonczy Levente az olasz túraautó-bajnokság misanói hétvégéjén

„Nem gondolom, nem. Ha csak azt nézzük, hogy eddig volt egy időmérő és egy futam, amikor jó munkát végzett, de nézzük meg az év eleji összképet. Két jó teljesítmény – de hány lehetőségből?”

„Sajnálom, de úgy gondolom, hogy az írás a falon van. Liam Lawson pedig már bizonyított” – mondta Bradley az On Track GP-nek.

Eközben Marko ígéretet tehetett Verstappennek az esetleges Red Bull-os távozás kapcsán, míg Hamilton megszólalt Angela Cullen új munkájáról.

2024-05-08T04:17:40Z dg43tfdfdgfd